Wat betekent?

Alpha Winner is een hooggeconcentreerde, huidvriendelijke en fris ruikende interieurreiniger vood d..

Onze interieurreiniging is wegens u mits u dan ook geniet over ons schone wagen. En als u daarin best wat wensen zijn investeren, maar niet uw eigen tijd of moeite.

Helaas kan zijn hetzelfde trucje niet mogelijk betreffende het interieur over je auto. Hiermee moet jouw alleen ook even aan de slag. Hetgeen echt met pas komt voor dit reinigen van je auto interieur kan zijn: Stofzuiger met smalle zuigmond

Regelrecht raadgeving Aarzel ook niet om contact betreffende het op te nemen. Wij mogen u dan ook alles vertellen over dit collectie, prijzen, levertijden en een opties om monsters op te vragen.

U dan ook hoeft uiteraard ook niet de gehele wagen via het te laten poetsen. Wellicht kan zijn slechts het interieur vies. Een interieurreiniging is alang een behoorlijke onderneming omdat het vuil zal veelal tussen al die naden en kieren uithangen.

In overleg met de klant stellen we ons werkprogramma op. Hierin worden de werkzaamheden en frequenties in overleg en totaal op fundering aangaande de wensen met de client, vastgelegd.

NERTA COCKPIT PROTECTOR reinigt, vernieuwt en beschermt alles uit kunststof in dit interieur over uw wagen.

U wilt de binnenkant laten reinigen over de auto? Nu raakt u dan ook nieuwsgierig naar de meerdere methoden en onze werkwijze. We zeggen u dan here ook gaarne meer.

Voordat je met schoonmaakmiddelen aan de slag zal, kan zijn dit essentieel het je aanvankelijk alle losse rommel, zand en stof wegzuigt. Zorg dat je jouw stofzuiger voorziet over ons smalle zuigmond, waardoor jouw verder tussen de autostoelen en onder een autostoelen komt.

Voor de externe reiniging verminderen we in het begin hardnekkig vuil, als dit kan zijn verwijderd zorgen we vanwege ontvetting en reiniging over dit motorcompartiment, waarna deze is voorzien over ons glans en vochtwerend middel.

Indien we een buitenkant over onze wagen ordelijk willen beschikken over, dan kunnen wij even vlug voorbij de wasstraat autorijden. Je rekent een bedrag van rond ons tientje af en vijf minuten later rolt jouw auto wederom blinkend opgeruimd een wasstraat uit.

De middelen hebben daarnaast ons beschermende werking en leveren doseergemak. Zo hoeft u dan ook minder schoonmaakmiddel te gebruiken een perfect resultaat. De interieur behoudt op welke manier zijn uitstekende conditie, of dit meteen om hout, textiel of drinkglas betreft.  Alles over onze bediening

Wij kunnen vanwege alle branches een interieurreiniging onderhouden. Objecten die wij op dit moment schoonmaken zijn o.a.:

Onze middelen kunnen worden aangewend voor verscheidene doeleinden. U kan de middelen voor een specifiek doel kiezen via de filter. Speciale toepassingen Interieur cockpit Drinkglas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *